Jouw vriend ruikt naar rozen met een van deze 4 overheerlijke parfums!

De meeste vrouwen vinden het geweldig om een lekker-ruikende vriend te hebben. Iemand die zichzelf goed verzorgt en lekker ruikt, is een stuk aantrekkelijker dan iemand die er niet goed uitziet en zich slordig kleedt. Het is vandaag de dag helemaal niet lastig om naar bloemetjes te ruiken: er zijn diverse parfums op de markt die je kan gebruiken om over jezelf hen te sprayen. Ook als je vriend hier eigenlijk geen geld aangeven, dan kan je jouw vriend ook zo’n luxe geurtje voor zijn verjaardag of met Kerstmis geven. Zo hoeft hij er zelf geen geld aan uit te geven, maar ruikt hij wel lekker. Maar, welke geuren zijn echte toppers? Welke parfums zorgen ervoor dat jouw vriend de gehele dag door lekker ruikt? Dat lees je hier!

Dior – Savage

Een geurtje waar je geen genoeg van kan krijgen, is Savage van Dior. Dit geurtje is enorm exclusief en blijft lekker lang hangen. Op deze manier is het geen zonde van je geld, want het luchtje is wel wat duurder dan gemiddeld. Je betaalt zo’n 60 euro voor 30 ML, dus je moet even in de buidel tasten als je dit luchtje wil aanschaffen. Maar, het is het zeker waard! De geur is heerlijk fris en heeft een sexy en zwoele walm. Een mysterieus geurtje waarmee je man woest aantrekkelijk wordt. Het geurtje ruikt naar vanille, hout, en bergamot, de perfecte combinatie voor een onweerstaanbare geur! Een krachtig en fris geurtje!

Jean Paul Gautier – Le Male

Deze geur heeft het al in de naam zitten: het geurtje is speciaal voor echte mannen. Mannen die houden van een uitdaging en van het opzoeken van de grenzen. Dit luchtje is voor de mannen die geen genoeg krijgen van adrenaline en niet bang zijn om hun grenzen te verleggen. Deze geur is perfect van mannen die hier goed op gaan. De geur bestaat uit een combinatie van lavendel en vanille, die ervoor zorgt dat je vriend zo onwijs lekker ruikt. Een vertrouwde geur die je ten allen tijde geruststelt en ervoor zorgt dat je op je gemak bent.

Versace – Eros

Eros, de god van de liefde. Als jouw vriend deze geur op heeft, dan merk je dat je spontaan verliefd op hem wordt. Het is zo’n fijne geur, en als jouw vriend deze geur op hebt, ben je gelijk in een romantische bui. Je krijgt zin om hem te knuffelen en te zoenen als hij dit lekkere geurtje op heeft. Een triomfantelijke geur die heerlijk naar citroen ruikt, erg fris voor in de zomer!

© pexels.com

Paco Rabanne – 1 Million

Een ander overheerlijk geurtje is 1 Million. Dit geurtje geeft je een unieke geur, een bloemige mix die ruikt naar kruidig leder. De twee vleugen zijn perfect in balans, wat de geur zijn unieke karakter geeft. Het is een extravagante geur, die niet al te sterk aanwezig is. Je denkt terug aan die ene fijne, welverdiende vakantie naar de zon. Deze geur zal ervoor zorgen dat deze herinnering voor eeuwig in je geheugen gegrift staat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *